Welkom bij Keepersschool Kerkvliet

  • Keepen is onze passie.
  • Trainen is jouw toekomst.
  • Train en leer bij ons.


Personalisatie

Individuele aandacht van je trainer om samen een doel voor ogen te hebben en hier het meeste uit te halen.

Eerste klas trainers

Ons team wordt door onze klanten aangeschreven als klantvriendelijk, behulpzaam, gemotiveerd en zeer gedreven om keepers de vaardigheden te leren. 


Missie en Visie

Keepersschool Kerkvliet bewonderd de positie van de keeper als de meest belangrijke positie in het veld. Keepen gaat nog veel verder dan alleen een bal tegenhouden en techniek.

''Een van mijn wensen is om jonge keepers te helpen zich zoveel mogelijk te ontwikkelen als keeper, maar ook als persoon. Dat is de reden dat de keepersschool is ontstaan, zodat wij keepers op weg kunnen helpen met hun ontwikkeling''.

Nederigheid, respect, inspanning en broederschap. Waardes die verder gaan dan alleen sport en die Wesley Kerkvliet zijn keepers loopbaan hebben gemarkeerd. Al deze waardes hebben onze filosofie gecreëerd. 


Faciliteiten

Op ongeveer 10 minuten van Leiden Centraal ligt het sportcomplex van DOCOS (Leiden). Dit is het hoofdkwartier van Keepersschool Kerkvliet. Een complex met 4 voetbalvelden en een pannaveldje en dit is de plek waar wij onze trainingen geven op de vrijdag en de zondag.

Onze locatie Voorschoten'97 ligt nog geen 5 minuten van Station Voorschoten. Dit complex heeft 6 voetbalvelden en een pannaveldje en hier verzorgen wij de trainingen op de woensdag.


Trainingskeuze

Kies jouw soort training

  • Groepstraining
Meer info  • Duo-training
Meer info  • Privé training
Meer infoKledingpakket

  Voor onze nieuwe leden hebben we kledingpakketten opgesteld. Bij de inschrijving wordt er gevraagd welk pakket u wilt. Geef op tijd de maten door! Heeft u vragen hierover? Neem dan contact met ons op.

Pakket 1

€60,-

Pakket 2

€70,-

Pakket 3

€90,-

Keepersshirt

Keepersshirt

Trainingspak (jack en lange broek)

Korte keepersbroek

Lange keepersbroek

Tenue (shirt korte mouw en korte broek)

Voetbalkousen

Voetbalkousen

Voetbalkousen